دولت مشوق های خوبی در زمینه فرزندآوری دارد که باید افزایش پیدا کند تا طی یک دوره زمانی شاهد بهبود شرایط جمعیت جوان باشیم
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، دستور کار جلسه رابه شرح زیر بیان کردند: ماده ۵۴ از سری قوانین حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که مرتبط با پیشگیری از سقط جنین است و همچنین پیگیری مصوبات کمیته اول در سال جاری، گروههای هدف مشاوره فرزند آوری، آنالیز کارنامه دانشگاه در خصوص عملکرد دانشگاه در سال ۱۴۰۱ را عنوان کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد ملک زاده، تصریح کرد: باید راهکارهایی اتخاذ شود تا از بروز سقط های خودخواسته پیشگیری شود و از همه ارگانها،نهادها و سازمانهایی که در پیشبرد اهداف جوانی جمعیت نقش دارند، تأکید میشود که با توجه به اهمیت موضوع و پیشگیری از سقط های خود خواسته در افزایش جمعیت به این مقوله نگاه ویژه ای داشته باشند و پیشنهادات و راهکارهای خود را جهت اجرایی شدن به واحد جوانی جمعیت دانشگاه ارائه و در خصوص ارتقاء شاخصها ی کارنامه دانشگاه در سال ۱۴۰۲ تاکید و از معاونت های که عملکرد آنها رضایت بخش نبوده که تلاشهای مضاعف در افزایش شاخصهای مربوطه داشته باشند.
وی ادامه داد: طی این سالها از موضوع جمعیت و افزایش فرزندآوری غافل شدیم که باید جبران شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بیان کردند: دولت مشوقهایی خوبی در زمینه فرزندآوری دارد که باید افزایش پیدا کند تا طی یک دوره زمانی شاهد بهبود شرایط جمعیت جوان باشیم.
دکتر محمد ملکزاده با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی و معاونت بهداشتی برنامهها و اهداف مختلفی را دنبال میکند که یکی از آنها موضوع مهم فرزندآوری است گفت: ، تبلیغات در زمینه فرزندآوری همچنان در حال انجام است.
وی بیان کرد: کاهش جمعیت کشور شدیدتر شده و اگر شرایط به همین منوال باشد در ۵۰ سال آینده جزء کشورهای با جمعیت کم جهان خواهیم بود و در ۱۰۰ سال آینده ایران کشوری کم جمعیت مانند امارات خواهد شد،که امید است همه متولیان امر بر اساس دستورالعمل تا حصول نتیجه مطلوب اجرایی بشود.
در ادامه جلسه، معاون فنی معاونت بهداشتی آماری از گروههای هدف مشاوره فرزندآوری ارائه دادند.
دکتر امیر رشیدی در مورد اهمیت مشاوره گروه های هدف در افزایش باروری کلی استان توضیحات جامعی را ارائه دادندو همچنین در خصوص کارانه پلکانی برای بهورزان و مراقبین سلامتی که افزایش موالید نسبت به سال قبل داشته اند مطالبی مطرح کردند و دستور العمل پرواخت کارانه را توضیح دادند .
و در آخر کارنامه دانشگاه در سال ۱۴۰۱ مورد بررسی وتجزیه و تحلیل قرار گرفت و اعضای کمیته جهت بهبود و ارتقای موارد مطرح شده در این کارنامه در سال۱۴۰۲ راهکارهایی ارائه دادند.
به گزارش وب دا یاسوج، کمیته دانشگاهی با حضور اعضاء قرارگاه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار گردید.





